zaterdag 19 december 2015

De bouwgrond

Al jaren hebben we de wildste plannen. Verhuizen naar Costa Rica. Hmm, toch wat te ver van de familie. Frankrijk dan en daar iets ecologisch bouwen - jaaaa, strak plan! Om dan te beseffen dat we niet echt iets met Frankrijk hebben. Uiteindelijk zoeken we het dan maar dichter bij huis en gaan we op zoek naar een goedkope en ruime plek in een groene omgeving.
Ta-daaa, de Vlaamse Ardennen blijken een hit. Een groene long, redelijk wat heuvels en binnen budget (lees: spotgoedkoop als je het vergelijkt met de prijzen in de buurt van Antwerpen).
De catch? We moeten verhuizen naar de andere kant van 't land. Maar hé, wat is nu een uurtje verder weg wonen als we bijna naar de andere kant van de wereld waren getrokken?

De feiten? 22 breed op 122 lang, zo'n 2800m2 in totaal dus. Noordoost georiënteerd. Niet perfect dus, maar we kunnen niet alles hebben. En heel licht afhellend (zo licht dat ik het niet zie, maar het Lief blijft bij hoog en bij laag volhouden dat het zo is en zij heeft altijd gelijk).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten